Bestellen bij Milin B.V.

Al vanaf 2004 levert Milin B.V. nationaal en internationaal om woningen en/of panden te verduurzamen met duurzame onderhoudsarme afbouwmaterialen. Maar, niet bij iedereen kan er direct geleverd worden. Verschillende afnemers kunnen terecht bij onze Milin dealers die, verspreid over het hele land, onze producten in hun assortiment hebben.

Milin levert aan

Milin levert haar producten aan de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en montagebedrijven en bouwmaterialenhandel. Milin levert niet rechtstreeks aan de consument, aannemers of ZZP’ers. Voor project- en productondersteuning bieden wij graag de helpende hand.

Vind eenvoudig een dealer bij je in de buurt

Een aannemer, ZZP’er of consument? dan kun je onze duurzame afbouwmaterialen vinden bij erkende Milin dealers verspreid over heel Nederland.  Wil je weten wie dat zijn? Op onze website hebben wij een verkooppunten formulier om eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde Milin te vinden. Vul hier je  gegevens in en wij zullen op werkdagen binnen 24uur de dichtstbijzijnde dealers toezenden.

Milin dealers zijn bedrijven die volledig of een deel van onze duurzame afbouwmaterialen in hun assortiment hebben. Bij deze dealers kun je onze producten direct afnemen, ophalen en/of bestellen. Ook voor vragen over onze afbouwmaterialen kan je bij deze dealers terecht.

Als niet klant kun je als volgt onze producten bestellen. Een telefoontje naar de regionale bouwmaterialenhandelaar, deze geeft de bestelling door, wij leveren de producten (wanneer gewenst) op locatie en je kunt aan de slag!

Milin werkt met een mogelijke 24-uurs levering, dat betekent dat bestellingen binnen 24 uur op locatie worden geleverd afhankelijk van de leveringsgebieden. Bestellingen kunnen zelfs, dankzij onze milieubewuste vrachtwagens, binnen de milieuzones geleverd worden.

Erkende Milin dealer

Ben je klant van Milin en zijn er afspraken gemaakt over de samenwerking, dan kun je een erkende Milin dealer worden. Een groot voordeel als regionale Milin dealer is, dat je aanvragen ontvangt uit jouw eigen regio. De aanvragen zijn afkomstig van verschillende merkenwebsites die Milin in beheer heeft. Interesse? Neem contact op met jouw accountmanager.

Bestellen, eenvoudig en snel

Laat je bestelling geleverd worden op elke bouw- of werkplaats. Mocht je in tijdsnood zitten dan is er altijd de optie om de producten af te halen bij Milin te Nieuwegein. Tegenwoordig kan je ook zeer eenvoudig onze producten online bestellen. Dit gaat via het nieuwe online bestelsysteem. Heb jij je inloggegevens al? Vraag ze hier aan.

Een chalet- en caravanbouwer, kozijnenfabricage- en montagebedrijf of een bouwmaterialenhandel en nog geen klant? Dan kun je met één belletje een afspraak maken met jouw accountmanager. Hij komt persoonlijk langs om te kijken hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel voor een afspraak: 030 657 9020.

Fotowedstrijd: Bouw, klik, mail en win!

Wanneer je bovenstaande proces hebt doorlopen en de het project is verduurzaamd, is het misschien leuk om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Maak foto’s van projecten waar je trots op bent en stuur deze in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die 4 Eredivisie seizoenkaarten wint voor je favorieten club in de competitie van 2017/2018 of 2018/2019.

 

Written by