Creëer een uniek gevelbeeld!

Natuurlijke schoonheid van hout in alle kleuren!

Wees vrij in het ontwerpen van een uniek gevelbeeld met Dutchplank vezelcement gevelbekleding.

Dankzij de eigenschappen, een uitstraling van natuurlijk cederhout en alle beschikbare kleuren, is Dutchplank de gevelafwerking voor elk unieke project.

Elke dag ontdekken meer mensen de schoonheid van Dutchplank gevelbekleding.

Dutchplank gevelafwerking wordt al vele jaren, over de hele wereld, met succes toegepast voor een uniek gevelbeeld. De Dutchplank panelen zijn toepasbaar in verschillende uiteenlopende branches en zijn zowel verticaal als horizontaal te monteren, waardoor architecten of ontwerpers een grote ontwerpvrijheid hebben. Dutchplank is uitstekend geschikt voor nieuwbouw, renovatie, houtskeletbouw.

Je kan het zo gek niet bedenken maar Dutchplank heeft voor elk idee een passende en kleurrijke oplossing! Hieronder een prachtig voorbeeld van vakantiehuisjes op het vakantiepark Molencaten, die zijn bekleed met verschillende kleuren. Door het toepassen van deze verschillende kleuren geeft dit een variërend en zeer levendige uitstraling.

projectfoto1 projectfoto2

Uitstraling van natuurlijk hout met vezelcement eigenschappen

Dutchplank gevelbekleding wordt gemaakt van vezelcement. Vezelcement komt tot stand wanneer Portland cement, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, calciumsilicaat, water en minerale vulstoffen worden gecombineerd. De natuurlijke cederhout uitstraling wordt nagebootst door persrollen met motieven die op de gevelpanelen worden gestempeld. De combinatie zorgt voor een uitstraling van natuurlijk hout maar met vezelcement eigenschappen. De gevelpanelen worden geleverd met een coating die voldoet aan alle hoge eisen.

Eigenschappen Dutchplank vezelcement gevelbekleding

  • brandveilig
  • onderhoudsarm
  • niet rottend
  • recyclebaar
  • vormvast
  • weerbestendig
  • UV bestendig
  • milieuvriendelijk

garantie-10-jaar         dubologo          CE-Logo            A2-certificaat

Beschikbare kleuren

Vier typische Hollandse kleuren direct leverbaar:
groen (Ral 6009), zwart (Ral 9017), antraciet (Ral 7016) en crème (Ral 9001).

Kleuren beschikbaar bij afname van minimaal 30m2 of 39 panelen:
Alle RAL, Sikkens en NCS kleuren.

Reviews Dutchplank gevelbekleding

review stars
“Met de vele kleuren die leverbaar zijn kan ik mijn klanten een ruim aanbod aanbieden met zelfs unieke kleuren combinaties. Mooi product”
review stars
“Dutchplank geef mij de mogelijkheid om elke kleur op een gevel te monteren. Elk project zijn eigen karakter

Vragen?
Voor meer diepgaande informatie, montage instructies, projectfoto’s en de mogelijkheid voor gratis monsteraanvraag bezoek: www.dutchplank.nl.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze binnendienst die je graag verder helpen. Te bereiken viaverkoop@milin.nl of bel 030 657 9020.

Written by