Gevelpanelen en gevelbenodigdheden

Gevelbenodigdheden Met een breed scala aan gevelbenodigdheden in haar assortiment is Milin ’the place to be’. Van uitvulplaatjes tot bevestigingsmateriaal, dampdoorlatende bouwvlies en loodvervanger. Milin heeft het allemaal.

Stelartikelen
Het stelartikelen assortiment van Milin, Milinklik genaamd, bestaat uit wiggen en uitvulplaatjes. Stelartikelen worden gebruikt om regelwerken en kozijnen goed uit te vullen en te stellen. Uitvulplaatjes zijn voorzien van flexibele steunpootjes en voorkomen het losraken van een spijker of schroef.  Daarnaast worden uitvulplaatjes ook gebruikt bij het opmetselen van een muur. Milin heeft een speciale assortimentskoffer ontwikkeld, om op een overzichtelijke manier de uitvulplaatjes op dikte en kleur te sorteren. Daarnaast levert Milin ook diverse soorten wiggen. Een wig, keg of keil wordt gebruikt om iets vast te klemmen. Het assortiment wiggen bestaat uit geribbelde wiggen, ongelijke wiggen, afbreekbare wiggen en tweedelige wiggen.

Bevestigingsmateriaal
Het gebruik van het juiste bevestigingsmateriaal is belangrijk bij het plaatsen van bijvoorbeeld gevelbekleding. Milin heeft voor elke klus de juiste bevestigingsmaterialen. Tevens heeft Milin speciaal ontwikkelde reinigingsproducten voor bijvoorbeeld kunststof kozijnen die er verweerd uitzien.

Assortiment kunststof bevestigingsmateriaal

  • Torx schroeven 38 en 60mm
  • Polytops 30, 40 en 50 mm
  • Schroeven t.b.v. vinyPlus
  • Renolit reparatiestiften
  • PVC Reiniger
  • Renolit Reiniger
  • Nokstukken
  • Stelkozijn oplossing

Bouwvlies
Gebruik voor optimale vochtbescherming een energiekosten besparende en milieuvriendelijke damp-open bouwvlies (bouwfolie) zoals Lamina 110, om een hoogwaardige buitenschil voor daken, wanden en gevels te creëren. Deze bouwfolie is een waterdicht 3-laags PP-vlies van 110 gram en bestaat uit twee geotextielen en ‘high breathable film’. Daarbij is het ook eenvoudig te bevestigen en tegen iedere achterconstructie te monteren zoals hout en isolatiemateriaal.

Loodvervanger

Gebruik in plaats van het traditionele lood, loodvervanger in bouwconstructies zoals bijvoorbeeld in muren, boven kozijnen, op daken en dakkapellen Milin heeft een duurzame en breed inzetbare loodvervanger in haar assortiment. Vervaardigd uit zeer hoogwaardige SBS bitumen en voorzien van een strekmetalen wapening.

Ga voor meer informatie naar de website. Of kom langs in onze nieuwe showroom in Nieuwegein.

Written by