Grote ontwerpersvrijheid afbouw chalet

We kruipen langzaam uit de economische crisis, mensen krijgen steeds meer te besteden en daardoor is de vraag naar chalets, bungalows en vakantiehuisjes gestegen! Steeds meer eindgebruikers willen een unieke uitstraling zodat deze niet wegvalt in het geheel. We zien de laatste tijd dat veel uiteenlopende kleuren gebruikt worden, combinaties van kleuren en chalets waarbij meerdere soorten gevelbekleding worden toegepast.

Grote ontwerpersvrijheid met verschillende soorten gevelbekleding

Bij Milin ben je aan het juiste adres als het gaat om een grote ontwerpersvrijheid voor de ontwerper of eindgebruiker. Dankzij het grote aanbod aan soorten gevelbekleding is er voor elk uniek ontwerp een oplossing.

Het assortiment bestaat uit:

Dutchplank:
vezelcement gevelbekleding beschikbaar in alle kleuren

dutchplank gevelbekleding soort

VinyPlus:
holle kamerprofiel gevelbekleding met structuurfolie

vinyplus

Eurotexx:
volschuim gevelbekleding met houtstructuurnerf voor het nabootsen van een natuurlijke hout uitstraling

eurotexx gevelbekleding soort

WoodDesign:
volschuim gevelbekleding met 3D kleuren technologie
wooddesign

VinyBrick & Zierer:
glasvezel versterkte steentrips

vinbrick en zierer gevelbekleding soort

VinyStone & VinyTherm:
kunststof panelen met echt natuursteen

vinystone en therm gevelbekleding soort

Tapco:
voor de finishing touch zijn er kunststof sierluiken om een authentieke uitstraling te versterken

Aan alles een kleurtje weten te geven

Wat is er mooier dan een tweede huis in je lievelingskleuren? Het is mogelijk! Vroeger, in de jaren 80 wanneer de chalets vanuit Engeland hierheen zijn komen waaien, werden chalets standaard afgeleverd met kleuren zoals zwart, wit of crème.

Tegenwoordig zie je een trend ontstaan in het afleveren van een tweede huis in uiteenlopende kleuren. Hieronder zie je vakantiehuisjes bekleed met Dutchplank vezelcement gevelbekleding, dat leverbaar is in alle uiteenlopende kleuren, voor een prachtig zomers resultaat.

 
2e huis dutchplank2e huis dutchplank1

 

Denk aan de eindgebruiker

Onderhoud, wie zit daar op te wachten? Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk genieten van hun vakantie, pensioen of een weekendje weg. Tijd kwijt zijn aan schilderen, beitsen of schuren daar zit niemand op te wachten. Kies voor onderhoudsarme gevelbekleding van Milin en je zult enkel minimaal twee keer per jaar de gevelbekleding schoon moeten maken, de rest van het onderhoud is verleden tijd! Kies zelf voor onderhoudsarme gevelbekleding of biedt dit de klant aan als optie. Een natuurlijke uitstraling, maar met kunststof eigenschappen.

We hebben nog meer!

Naast het uiteenlopende assortiment gevelbekledingen heeft Milin meer bouwmateriaal voor de chaletbouw. Voor het afwerken van kozijnen en deuren heeft Milin een totaalpakket dat bestaat uit: afwerkprofielen, dagkanten, vensterbanken, deuren, deurbeslag en sandwichpanelen.

Wonderboard:
Voor de binnen afwerking zijn er plafondtegels en hygiënische wand- en plafondoplossingen voor in bijvoorbeeld de sanitaire ruimtes.

Motivo & Kerradeco:
Voor een warme en sfeervolle inrichting van de woonkamer, keuken of slaapkamer is er decoratieve wandbekleding.

ThomDeck:
Om het plaatje compleet te maken en de eindgebruiker een ultieme zomer te bezorgen zijn er composiet vlonderplanken. De composiet vlonderplanken zijn een alternatief voor hardhout of natuursteen te gebruiken voor een terras.

Kortom, genoeg keuze, genoeg ontwerpersvrijheid en dankzij het onderhoudsarme aspect genoeg tijd om van de zomer en het chalet te genieten.

Written by