Kerstgroet Kids klusteam

In plaats van kaarten stuurt Milin, totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding, haar relaties dit jaar een bijzondere kerstgroet. Per video. Thom en Dain, het kids klusteam van Milin, spelen de hoofdrol in deze ludieke en korte kerstfilm.

Het filmpje is gemaakt in zwart/wit en mede dankzij het pianomuziekje op de achtergrond, is de associatie met een ouderwetse slapstick snel gemaakt. Op kerstochtend lopen Thom en Dain, het kids klusteam van Milin, in hun gestreepte pyjama’s naar beneden om te kijken of er cadeautjes onder de kerstboom liggen. Nieuwsgierig pakken de jongens razendsnel de cadeautjes uit, maar tot hun grote teleurstelling zijn het alleen maar spelletjes! Verdrietig kijken ze voor zich uit, totdat de Kerstman verschijnt. Hij weet wat deze jongens willen: klusspullen van Milin! De boodschap is helder: het huis is pas compleet als u de spullen van Milin in, om en op uw huis heeft.

Milin biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen voor gevels, daken en wanden. Het familiebedrijf is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen. Milin richt zich op nieuwbouw, renovatie  en de onderhoudsmarkt. Milin heeft een scherp oog voor innovatie.

Het filmscript is door Bob Miltenburg, directeur van Milin, bedacht. Eerder maakte hij met Thom en Dain al een filmpje over de eenvoudige en snelle montage van gevelbekleding. Bob: ‘Ik vind het leuk om onze relaties te verrassen en onze boodschap op een originele en heldere manier over te brengen. In 2013 willen we nog een aantal filmpjes met het kids klusteam opnemen. Ideeën genoeg.’ De jongens zelf vinden het fantastisch om mee te werken: ‘We klussen graag en willen stiekem best het bekendste klusteam van Nederland worden.’

Het filmpje is te zien op www.milin.nl/kerstgroet

Written by