Wij bestaan 12,5 jaar!

Milin B.V. mag vandaag haar koperen jubileum vieren: Het bedrijf bestaat 12,5 jaar. Een tijdperk waarin Milin heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Wat begon als een eenmanszaak vanuit een loods in Culemborg, is nu uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 40 werknemers. Uitgegroeid is Milin niet, dat te zien is in de investering in een duurzaam en nieuw bedrijfspand in Nieuwegein dat exponentiële groei mogelijk maakt!

Terug naar 1 januari 2004; het bedrijf Milin is ingeschreven bij de kamer van koophandel. Na enkel een half jaar in de loods te hebben gewerkt, durfde de familie Miltenburg de stap te zetten om een bedrijfspand in Nieuwegein te huren. De perfecte plek voor Milin was gevonden en het was tijd voor innovatie en groei. Echter, Milin blijft groeien en is al snel te groot geworden voor dit pand in Nieuwegein. Bob Miltenburg besloot toen om nog een aantal panden te huren in de omgeving, dit werkte echter niet efficiënt.

Begin 2011 wordt er een knoop doorgehakt, Milin zoekt een stuk grond voor een nieuw en eigen bedrijfspand die alle facetten heeft om de komende jaren in door te brengen. In 2012 wordt de eerste paal, door de zoon van Bob (inmiddels al de 3e generatie), in de grond geslagen. Het nieuwe tijdperk breekt aan met een ruim magazijn, een prachtige showroom, genoeg plek voor alle afdelingen die er in de loop der jaren zijn bijgekomen en een bedrijfspand dat zich aansluit bij het assortiment bouwmaterialen; duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

In de loop der jaren heeft Milin vele eigen merken in de markt gebracht, nieuwe ontwikkelingen toegepast, nieuwe innovaties gerealiseerd, tv-afleveringen gehad, prijzen in ontvangst mogen nemen en een prominenten rol gaan spelen in bouwmaterialen branche. De afgelopen 12,5 jaar is een eenmanszaak/familiebedrijf uitgegroeid tot een vakkundig en betrouwbare totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding.

Het is mooi om terug te blikken en er even bij stil te staan, maar Milin moet door, want ook in de toekomst willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn!

Milin dankt zijn successen aan:
Dedicated vervoer
Dagelijks rijden eigen duurzame vrachtwagens rond in Nederland om de duurzame afbouwmaterialen te leveren aan de klanten. Bestellingen kunnen binnen 24 uur geleverd worden en zelfs binnen milieuzones.

Duurzaamheid
Niet alleen de producten dragen bij aan de duurzaamheid, ook het nieuwe bedrijfspand is gebouwd voor energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Scherpe prijzen en kwalitatief hoogstaande producten in vergelijking met de concurrenten.

Garantie
Door het leveren van kwaliteitsproducten en de continue kwaliteitscontroles hebben al onze producten een garantie.

Servicegericht
Met dagelijkse leveringen en medewerkers die elke werkdag klaar staan om u verder te kunnen helpen bij vraagstukken of projecten.

Innovatief
wij proberen altijd onze producten te verbeteren of zelfs uit te breiden met nieuwe producten. Innovatie is belangrijk punt binnen de bedrijfsvoering van Milin B.V.

12,5 jaar

Written by