Milin is een duurzame keuze!

Milin B.V. leverancier van duurzame afbouwmaterialen uit Nieuwegein, is al sinds 2004 bezig om niet alleen duurzame afbouwmaterialen te leveren, maar ook om duurzaam te zijn in de bedrijfsvoering. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen loopt als een groene draad door de organisatie. Van het kleine afvalscheiding en tweezijdig printen, tot het hergebruik van water en het terug winnen van warmte via vliegwielsysteem. Maar de grootste bijdrage zit hem in het dagelijkse vervoer van de duurzame afbouwmaterialen.

Vanwege sterke groei rijden er al 7 vrachtwagens  rond in het hele land om elke dag duurzame afbouwmaterialen te leveren. De vrachtwagens kunnen onze duurzame panelen leveren tot wel 6 meter lang en rijden dagelijks om bestellingen (mogelijk binnen 24uur) te leveren. Dankzij eigen chauffeurs die de wegen op hun duimpje kennen, streven zij ernaar om elke levering op tijd te leveren. De duurzame afbouwmaterialen worden uitgeladen op locatie, zodat je goed voorbereid kan beginnen aan de klus.

Bekijk hier ons bedrijfsprofiel

transport Milin

Zelfs in de milieuzones

Dit zijn niet zomaar vrachtwagens maar vrachtwagens die zelfs door de internationale vakjury zijn geroemd om de grote bijdrage aan efficiëntie en milieuvriendelijkheid op de “International Truck of the Year 2016”. De vrachtwagens zijn voorzien van alle laatste technische innovaties waardoor ze goed scoren op brandstofgebruik en de totale uitstoot van CO2.  Dankzij het lage brandstofgebruik, minimale uitstoot van CO2 en de wendbaarheid (lengte van 9 meter) zijn onze vrachtwagens geschikt om zelfs binnen milieuzones te mogen rijden. Al onze duurzame afbouwmaterialen kunnen bezorgd worden in het centrum van alle grote steden in Nederland.

Bekijk hier de leveringsgebieden en voorwaarden.

Written by