Speciale website Wonderboard

Wonderboard van Milin is een plafond- en wandbekleding die zorgt voor een optimale hygiëne in elke ruimte waar dat is gewenst of voorgeschreven. Om de informatie over Wonderboard nog eenvoudiger toegankelijk te maken, opende Milin een website die zich speciaal richt op het Wonderboard.

Het bijzondere aan deze website is dat de informatie per branche op maat wordt aangeboden. Want bakkerijen, slagerijen, maar o.a. ook autowasstraten of chemische industrie, voedselverwerkende industrie of ziekenhuis, elke branche vindt op de site zijn eigen brancheknop. Door het aanklikken van deze knop beschikt men over puur persoonlijke en branchegerichte informatie. Een site dus om snel en efficiënt alle informatie te vinden die u wenst.
Door gebruik te maken van allerlei widgets en technische hoogstandjes, krijgt de bezoeker alleen die informatie te zien, die belangrijk voor hem is. Bijvoorbeeld projecten van bakkerijen ziet de bakker als eerste. Zo krijgt elke branche zijn specifieke informatie.

Polyester panelen
Uiteraard leest u ook dat Wonderboard HACCP wand- en plafondbekleding bestaat uit polyester panelen, die volledig voldoen aan de eisen van de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit). HACCP vindt haar oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart, omdat hygiëne daar van het allergrootste belang is om de gezondheid van de astronauten niet in gevaar te brengen.

De website wonderboard is te vinden onder; www.Wonderboard.nl

Written by