NIEUW: Kerrafront Trend gevelbekleding

Milin B.V. heeft haar gevelbekleding programma uitgebreid met een nieuw volschuim gevelpaneel. Het product wordt gekenmerkt door zijn uni kleuren en robuuste uitstraling. De smalle groef heeft een perfecte aansluiting, zodat er na montage geen kieren ontstaan. Ook eigenschappen zoals: werkende breedte, hoge materiaaldichtheid en recyclebaar karakteriseren het gevelpaneel.   

Milin beschikte binnen het gevelbekleding gamma al over verschillende gevelpanelen, dat mede door de kwaliteit, vele modellen en kleur keuzes, een groot succes is. In de nieuwe voorraad catalogus 2017 presenteert Milin het nieuwe Kerrafront Trend & Trend Stone model. Kerrafront Trend is vervaardigd uit materialen die weinig onderhoud vragen en jarenlang zorgen voor onbekommerde uitstraling van de wand of de gevel.

Natuurlijke uitstralingbetonlook gevelbekleding

Het nieuwe Kerrafront Trend paneel is een sprekend voorbeeld. Deze gevelbekleding wordt gekenmerkt door een zeer Stone of uni-look en een perfecte sluiting. Verder is het onderhoudsarm en UV-bestendig. Kerrafront Trend wordt vooral toegepast in nieuwbouw, recreatie en renovatiemarkt. De verfijnde structuur zorgt voor een moderne en uniforme uitstraling.

100% kunststof

Het nieuwe Kerrafront Trend paneel is 100% kunststof, milieuvriendelijk en is volledig te recyclen. Waar een houten gevelbekleding zwaar en log is en na een aantal jaren intensief onderhoud vraagt, is dat met kunststof panelen absoluut niet nodig. De nieuwe generatie gevelbekleding wordt standaard geleverd op lengtes van 6 meter. Zij staat garant voor een eenvoudige en snelle verwerking. Kerrafront Trend is verkrijgbaar in 2 verschillende types. Kerrafront Trend geeft een egale uitstraling en Kerrafront Trend Stone geeft juist een robuustere uitstraling aan het gevelbeeld.

Afwerking

Voor een strakke en egale afwerking zijn afwerkprofielen verkrijgbaar in de Trend kleuren 0ig4d9v.

 Kleuren:

Trend

ivoorwit

Ivoorwit

mastiek-beige

Mastiek beige

parelgrijs

Parelgrijs

antraciet

Antraciet

Trend Stone

stone_ivoorwit

Ivoorwit

stone_mastiek-beige

Mastiek beige

stone_parelgrijs

Parelgrijs

stone_antraciet

Antraciet

 

Kenmerkenproject-kerrafront

  • Hoge materiaal dichtheid
  • Lange lengtes
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Recyclebaar
  • Stone- of unilook
  • UV bestendig

keurmerkengarantiebutton-10

Gratis kleurmonster

Vraag alvast via verkoop@milin.nl een gratis kleurmonster aan voor Kerrafront Trend of Trend Stone. Deze kleurmonsters zullen vanaf 1 februari verstuurd worden.

De nieuwe catalogus 2017

Met trots hebben wij vorige week onze nieuwe catalogus gedrukt. Het bestaande assortiment is uitgebreid met nieuwe producten, kleuren en productinnovaties. Bekijk hier de online versie of vraag een exemplaar aan via dit formulier.

banner-nieuwe-catalogus

Stem op het mooiste project van 2016 

Wij hebben tien afgeronde duurzame projecten uitgekozen waar onze afbouwmaterialen zijn toegepast. Graag vragen wij aan jullie: Welke vind jij het mooiste? Geef je mening onderaan de tekst bij de reacties.

Written by