Nieuwe paneel met hoek

30% zwaarder Volschuim is een product dat continu in ontwikkeling is. Door de strengere milieu eisen en de vinyl2010 regelgeving wordt het steeds…

30% zwaarder

Volschuim is een product dat continu in ontwikkeling is. Door de strengere milieu eisen en de vinyl2010 regelgeving wordt het steeds moeilijker om volschuim te produceren. Milin wil altijd koploper zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de renovatie. Milin was dan ook de eerste die helemaal is overgestapt naar Calcium organic stabilisatoren in plaats van lood en tin. Hierna volgde de rest van de markt.

Onze nieuwe paneel met haakse hoek is dan ook een unieke paneel met hoek. Doordat deze paneel met hoek op een nieuwe volschuim extruder wordt geproduceerd met een nieuwe matrijs kunnen wij sneller produceren met een vele hogere kwaliteit.

Hierdoor is deze volschuim paneel met haakse hoek 30% zwaarder door de hogere dichtheid en is deze kaarsrecht. Uiteraard weer met de juist uitgebalanceerde prijs kwaliteit verhouding. Tevens hebben wij voor dit programma allerlei nieuwe hulpstukken waaronder een eindkap ontwikkeld.

Waar is de paneel met hoek voor te gebruiken?

– Boeideel / dakranden
– Dagkant bekleding voor kozijnen
– Renovatie algemeen

De maten zijn iets gewijzigd ten opzichte van de huidige paneel met haakse hoek. Kijk daarom goed naar de bijlage van dit nieuwsbericht en controleer de orderbevestiging goed.

Download hier de bijbehorende PDF

Written by