Nieuwe ThomDeck terrasplanken website live

ThomDeck, een van de vele merken van Milin, heeft een eigen website. De ThomDeck kunststof terrasplanken zijn duurzaam, 100% recyclebaar, milieuvriendelijk en eenvoudig te monteren. De composiet vlonderplanken zijn gemaakt van sterke houtspaanders en kunststof. ThomDeck.nl geeft in één oogopslag een overzichtelijk beeld van de producten en mogelijkheden.

ThomDeck.nl geeft een helder overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en het assortiment. Daarnaast zijn op de website een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten te zien. Zo krijgt de bezoeker een idee van de mogelijkheden om een terras aan te leggen. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie is de informatie makkelijk te vinden en snel beschikbaar.

ThomDeck wordt onder andere gebruikt voor dakterrassen, tuinen, balkons, schuttingen, havens, steigers  en zwembaden. De composiet terrasplanken hebben een natuurlijke uitstraling en is in twee verschillende kleuren beschikbaar. Ook alle afwerkprofielen, zoals bevestigingsprofielen, afwerkstrips, montageclips en startprofielen zijn van dezelfde ThomDeck kwaliteit.

Meer informatie over ThomDeck terrasplanken op www.thomdeck.nl of bekijk de brochure

ThomDeck composiet terrasplanken

ThomDeck.nl

Written by