Nominatie Gouden Parel ondernemer 2015

WAT EEN PRESTATIE DEZE NOMINATIE!!

OnderNamen, uitgever van een zakelijk magazine van de Lekstroom heeft een Gouden Parel Lekstroom award. De award staat voor een bijzondere ondernemersprestatie, maatschappelijke bijdrage, jaren lange inzet voor de regio en een onderscheidende factor, op welke manier dan ook. Voor 2015 is Bob Miltenburg voor de 3e keer genomineerd tot Gouden Parel van de regio Lekstroom met zijn bedrijf Milin B.V..

Milin B.V. is totaalleverancier van kunststof panelen en profielen dat levert voornamelijk aan de bouw en doe-het-zelf-sector. Door continu te innoveren is Bob Miltenburg erin geslaagd om, ondanks de economische tegenwinden, zijn marktaandeel te vergroten. De producten van Milin staan garant voor duurzaamheid, onderhoudsarm, eenvoudige montage en innovatie. Tevens is het pand, waar Milin haar werkzaamheden verricht, gebouwd naar duurzaamheid en zijn er plannen voor uitbreiding.

3 keer is scheepsrecht luidt het gezegde, daarom wilt Bob dit jaar voor de volle winst gaan! Op 14 december a.s. zal de winnaar van de Gouden Parel Lekstroom 2015 bekend gemaakt worden. Uit een voorverkiezing van 100 ondernemers  uit de regio Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Houten zijn er 3 overgebleven die strijden om de titel Gouden Parel van 2015. Een daarvan is Bob Miltenburg, directeur van Milin, er één van.

Breng hier je stem uit!

Bob Miltenburg aan het woord:

‘’Het is een hele grote eer om genomineerd te worden voor de Gouden Parel Lekstroom, laat staan voor de 3ekeer! Drie keer is scheepsrecht luidt het oude gezegde, we gaan dit jaar voor de winst!’’

 

Written by