Nominatie voor vinyPlus gevelbekleding en dakranden

nominatie voor vinyPlusvinyPlus gevelbekleding en dakranden is genomineerd en maakt kans op de titel ‘EPRO Best Recycled Plastic Product 2013’. vinyPlus is  één van de drie genomineerde. De winnaar wordt bekend gemaakt op 28 november 2013 tijdens het Indentplast Congres in Parijs.

EPRO staat voor European Association Of Plastic Recycling & Recovery Organisations, letterlijk vertaald Europese Vereniging van Plastic Recycling & Herstel Organisaties. Om deel te kunnen nemen en kans te maken op deze titel moet er wel aan bepaalde eisen worden voldaan, zoals bijvoorbeeld dat het product een aanzienlijk percentage kunststoffen moet bevatten, een bestaand verkoopbaar product moet zijn, in Europa geproduceerd zijn en gemaakt is van gerecyclede plastic.

vinyPlus hecht veel waarde aan het milieu en bewust en duurzaam bouwen. Daarom zijn de gevelbekleding en dakranden 100% recyclebaar, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien zijn de in Europa geproduceerde gevelbekleding en dakranden voorzien van een CEmarkering en voldoen ze aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo). vinyPlus is één van de duurzame producten van Milin. Een verantwoorde keuze dus.

Written by