Milin op de Polyclose beurs (Gent)

Het is weer tijd voor de Polyclose beurs in Gent. De beurs wordt elke 2 jaar gehouden vanaf de eerste editie in 1991. Met deze jarenlange ervaring profileert de Polyclose beurs zich als het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel-, en toegangstechniek. De nieuwste trends, de beste innovaties en grote marktspelers zullen hier aanwezig zijn.

Milin op de Polyclose beurs

Milin is natuurlijk prominent aanwezig op de Polyclose beurs 2016. Dit jaar pakken wij groots uit met een eigen kopstand van maar liefst 56m2. Hier presenteren wij al onze producten gerelateerd aan de onderwerpen van de Polyclose. De volgende producten kun je uitgebreid bekijken op onze stand:

Onze collega’s zullen klaar staan om een praatje te maken, ontwikkelingen bespreken die zich voordoen in de markt, innovaties van onze producten te laten zien maar natuurlijk ook voor een leuk kennismakingsgesprek.

Wij zijn te vinden in Hal 1 bij stand nummer 1662, je bent van harte welkom!

Uitgebreide product informatie

Voor uitgebreide product informatie verwijzen wij je graag naar onze productpagina’s. Voor extra informatie brengen wij wekelijks een blog uit omtrent onze producten. Lees hieronder de blog teksten gerelateerd aan de Polyclose:

—————————————–Het laatste nieuws vanuit onze blog——————————————

                    Afwerkprofielen                                                                       Vensterbanken

afwerkprofielen                                          vensterbanken

              Soorten gevelbekleding                                                                 Paneelprofielen            

soorten gevelbekleding                                          paneelprofielen

 

stand milin polyclose

Written by