Renolit kiest voor VinyPlus project als referentie

Renolit, één van de leidende internationale producenten van hoge kwaliteit kunststof films en afgeleide producten voor technische toepassingen, heeft een Milin project met VinyPlus als referentieproject gekozen.

VinyPlus SOED project in Katwijk

Het project SOED (multidisciplinair bouwkundig adviesbureau) te Katwijk, waarbij VinyPlus kunststof gevelafwerking in drie kleuren kersenhout op de gevel is toegepast, wordt als referentieproject gebruikt in Europese Renolit reclame uitingen. Het SOED kantoorgebouw is een echte eyecatcher vanwege de speelse en architectonisch verantwoorde toepassing van de VinyPlus kunststof rondkant delen als exclusieve gevelafwerking. Milin B.V. leverde de VinyPlus panelen.

VinyPlus als referentie

Renolit gebruikt het SOED project met VinyPlus als referentie op haar Europese kleurenwaaier ‘Renolit Exofol’. Deze folie kleurenwaaier bevat alle kleurstalen van decoratieve oppervlakte-afwerkingen voor buitentoepassing. Tevens wordt de SOED referentiefoto gebruikt als omslagfoto op de algemene Europese Renolit Exterieur brochure.

Het SOED project in Katwijk kwam tot stand in samenwerking met Jeroen Guldemond, architect bij architectenbureau Piet Onderwater & Partners. De opdrachtgever Robert Varkevisser, eigenaar van SOED, wilde een onderhoudsvriendelijke gevel maar dan wel met de uitstraling van echt hout en met gebruikmaking van diverse kleur stellingen. In totaal is er 510m² VinyPlus gevelbekleding toegepast. De kunststof gevelbekleding met VinyPlus vergt vrijwel geen onderhoud en behoudt de komende tientallen jaren zijn oorspronkelijke kleur.

Written by