Samenwerking leidt tot keuze vinyPlus gevelbekleding

vinyPlus gevelpanelen

Voor de renovatie van een aantal strandhuisjes in Wijk aan Zee zijn gevelpanelen van vinyPlus gebruikt. Fred de Ridder, eigenaar van de strandhuisjes van Aan zee slapen, was op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor zijn strandhuisjes. Door de goede samenwerking en zakelijke relatie tussen Milin, Handelsonderneming D. Nannes en Onderhoudsbedrijf Van der Stel was de keuze voor Fred snel gemaakt. vinyPlus voldoet aan alle eisen die gesteld werden.  

Door de samenwerking tussen Milin, Handelsonderneming D. Nannes en Onderhoudsbedrijf Van der Stel zijn de strandhuisjes van Fred de Ridder succesvol gerenoveerd. De gevels van de strandhuisjes in Wijk aan Zee waren aan vervanging toe. Samen met het Onderhoudsbedrijf Van der Stel, van Martin van der Stel, besloot Fred dat vinyPlus gevelbekleding de beste oplossing is. “Ik heb in totaal 14 strandhuisjes die voorzien zijn van vinyPlus en ik ben zeer te spreken over het resultaat. De gevelpanelen hebben een natuurlijke uitstraling. Komende winter gaan wij weer 6 strandhuisjes renoveren met vinyPlus gevelpanelen. Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding goed.”, aldus Fred.

Dirk Nannes van Handelsonderneming D. Nannes, draait al ruim16 jaar mee als leverancier van bouwproducten. Ook Martin is ongeveer 16 jaar actief binnen de bouwbranche. Echter is Martin zich steeds meer gaan richten op het uitvoeren van bouwkundige projecten. Hierdoor is een driehoeksamenwerking ontstaan, waarbij Dirk de gevelpanelen leverde aan Martin, Met grote tevredenheid kijken alle partijen naar het beoogde resultaat. Zo vertelt Dirk: “Milin is als leverancier echt een bedrijf dat naadloos aansluit bij onze bedrijfsfilosofie. Mijn complimenten voor de Verkoop Binnendienst van Milin. Dankzij de goede adviezen kan ik kwalitatieve materialen afleveren aan mijn klanten.”.

Martin werkt als sinds 8 jaar met de producten van Milin. “Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar vinyPlus, omdat ik uit ervaring weet dat er geen algen en mos blijven hechten aan de gevelpanelen. Dit is dus ook ideaal voor de strandhuisjes van Fred, vanwege de veranderlijke en soms extreme weersomstandigheden.”, vertelt Martin. Met de kunststof gevelpanelen van vinyPlus hebben de strandhuisjes de uitstraling die Fred voor ogen had. Echter zijn de duurzame kwaliteiten van deze gevelpanelen doorslaggevend geweest voor de definitieve keuze.

vinyPlus gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: rabatdelen en rondkant modellen. Voor het beschermen van daken en goten zijn er boeidelen. vinyPlus is een merk van Milin, totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen.

Written by