soorten steenstrips Milin

Milin heeft een groot assortiment gevelbekledingen die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. In de blog over “soorten gevelbekledingen” lees je alles terug over de verschillende soorten. Het assortiment bestaat onder andere uit steenstrips. Ben je opzoek naar een alternatief op de vervanging van je bakstenen gevel? Wil je je chalet renoveren? Of het hoogte verschil tussen je vakantiehuisje en de grond opvullen? Hieronder vind je de oplossingen met steentrips van Milin.

Verschillende soorten steenstrips Milin

In het meest uitgebreide assortiment gevelbekledingen heeft Milin 6 verschillende soorten steenstrips. Steentrips met pleisterstructuur, Steenstrips met grijze voeg of met korrelstructuur, grove steenstrips, leisteenplaten, natuursteen gevelpanelen, natuursteen quaderpaneel en wildverband. De verschillende soorten zijn onderverdeeld in 5 merken: MultipaneelVinyStoneVinyThermVinyBrick en Zierer.

Multipaneel steenstrips

Multipaneel is het merk met kunststof panelen met pleisterstructuur. Door de pleisterstructuur en de stootvoeg onstaat er een steenlook gevelbeeld. De kunststof panelen zijn snel en eenvoudig te instaleren, zijn duurzaam, robust en beschermen gebouwen tegen weersinvloeden. De kunststof panelen worden gebruikt bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

multipaneel

VinyBrick steenstrips

VinyBrick is het merk met steentrips met grijze voeg en korrelstructuur. Door de grijze voeg en korrelstructuur wordt een steenmotief gevelbeeld nagebootst. Door de grijze voeg zie je een onderscheiding in de steenstrips waardoor het indentiek is aan de bakstenen gevel. Door het korrelstructuur wordt de feeling van bakstenen nagebootst.

De steenmotief panelen zijn met glasvezel versterkt waardoor de panelen onderhoudsarm, vocht- en UV bestendig zijn. De steenmotief panelen van VinyBrick zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten van bungalows, tuinhuisjes, vakantiehuisjes en schoorstenen. Tevens zijn de panelen uitstekend geschikt om het open gedeelte aan de onderzijde van chalets dicht te maken ,zodat het chassis niet meer zichtbaar is.

vinybrick

Zierer steenstrips

Zierer is het merk met steentrips met wildverband, grove structuur en leisteenplaten. De steenmotief panelen zijn kunststof platen versterkt met glasvezel en voorzien van speciale coating. De glasvezelversterkte kunststof steenmotief panelen worden gebruikt als bekleding van veelal chalets en woonwagens. Tevens zijn, net zoals het merk VinyBrick, de panelen ideaal geschikt als opvulling voor het hoogteverschil tussen je chalet en de grond.

zierer

 

VinyTherm steenstrips

VinyTherm is het merk met natuursteen gevelpanelen met een V sluiting of een vlakke afwerking. De gevelpanelen hebben een toplaag van echt natuursteen dat is ingesmolten, hierdoor is het niet te onderscheiden van echte natuursteen.

Door een combinatie van kunststof en een toplaag van natuursteen zijn de gevelpanelen verkrijgbaar in lange lengtes en zijn ze recyclebaar, UV bestendig, Vochtbestendig en onderhoudsarm.

VinyTherm gevelpanelen worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

vinytherm

VinyStone steenstrips

VinyStone is het merk met natuursteen quaderpaneel met voeg. De quaderpanelen hebben een toplaag van echt natuursteen dat is ingesmolten, waardoor er een steenlook uitstraling wordt gecreëerd. Door de voeg wordt er een blokken uitstraling gecreëerd waardoor de steenlook vertrekt wordt.

Door een combinatie van kunststof en een toplaag van natuursteen zijn de gevelpanelen verkrijgbaar in lange lengtes en zijn ze recyclebaar, UV bestendig, Vochtbestendig en onderhoudsarm.

VinyStone gevelpanelen worden, net zoals VinyTherm, veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

vinystone

 

Wilt u meer informatie? Stuur een mail naar verkoop@milin.nl of bel 030-657 90 20

Written by