Transport nieuws

Om u nog beter van dienst te zijn vervoeren wij vanaf 1 februari al onze goederen 100% dedicated. Met onze 4 spiksplinter nieuwe Iveco’s…

Om u nog beter van dienst te zijn vervoeren wij vanaf 1 februari al onze goederen 100% dedicated. Met onze 4 spiksplinter nieuwe Iveco’s Eurocargo vrachtwagens zullen wij vaste routes rijden door geheel Nederland, Belgie en Duitsland. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Wat is dedicated?
Dit houdt in dat wij onze goederen met vaste chauffeurs vervoeren en dat er in de vrachtwagens ( 4 stuks ) alleen maar goederen liggen van Milin. Hierdoor kunnen wij de goederen nog beter en netter op de plaats van bestemming brengen. Tevens doordat u te maken krijgt met vaste chauffeurs heeft dit als voordeel voor u dat er snelle wordt gelost en als u monster of bijvoorbeeld brochure materiaal nodig heeft dat u dit direct aan de chauffeur kan vragen.

E-mail bevestiging van levertijd
Als extra service en om u nog beter van dienst te zijn ontvangt iedere klant, vanaf 23 juni jl., een e-mail waarin de “verwachte levertijd” staat waarop uw bestelling wordt bezorgd bijvoorbeeld:

VO: Verwachte levertijd ( Vroeg in de ochtend tussen 07:30 en 10:00 )

Zoals u zult begrijpen is het een “verwachte” levertijd. Wij leveren nagenoeg in het hele land tussen 7:30 en 17:30 uur. De verwachte levertijd kan uiteraard uitlopen in verband met files en andere onvoorzienbare gebeurtenissen.

Afleverschema wijzigingen
Door deze verbetering zijn de afleverschema’s iets aangepast. Wilt u weten welke dagen wij bij u in de buurt komendownload dan het afleverschema PDF.

Written by