Verbeterde website vinyPlus gevelbekleding nog overzichtelijker

De website van vinyPlus is vernieuwd. De producten, de veelzijdigheid en het gemak van de gevelbekleding van vinyPlus komen hierdoor nog beter voor het voetlicht. De frisse en heldere website geeft op een overzichtelijke manier informatie over de gevelpanelen en dakranden van dit milieubewuste product. VinyPlus is een van de vele merken afbouwmaterialen van Milin BV.

De website biedt de bezoeker de mogelijkheid snel en eenvoudig kennis te nemen van de duurzame afbouwmaterialen van vinyPlus. Met duidelijke montagehandleidingen en een montagevideo laat vinyPlus zien hoe eenvoudig hun recyclebare kunststof gevelbekleding te monteren is. De gevelpanelen bieden veel comfort en gemak. Deze duurzame bekleding van gevels en dakranden bestaat uit recyclebare kunststof, is duurzaam én onderhoudsarm.

Op de website zijn tal van voorbeelden te zien die de bezoeker inspireren. En die tegelijkertijd een goed beeld van de vele mogelijkheden van vinyPlus gevelbekleding laten zien. VinyPlus geeft woningen, vakantiehuizen, schuren en garages een stijlvol en aantrekkelijk karakter. De gevelpanelen en dakranden zijn verkrijgbaar in rondkant modellen, voor een eigentijdse look en rabatdelen, voor een traditionele en authentieke uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren en houtstructuren die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Ontdek de milieubewuste producten van vinyPlus op www.vinyPlus.nl

Written by