Vernieuwde Website en WebShop

Na 6 jaar te hebben gewerkt met de succesvolle website van Milin.nl werd het tijd om de website in een nieuw jasje te steken. De nieuwe website is…

Na 6 jaar te hebben gewerkt met de succesvolle website van Milin.nl werd het tijd om de website in een nieuw jasje te steken. De nieuwe website is een totale beleving geworden. U kunt verschillende producten kiezen en hierin alle informatie zien en downloaden. Zoals het bekijken van projecten, kleuren maar ook idee├źn opdoen voor uw branche. Neemt u daarom eens goed de tijd wat er allemaal te beleven is op onze nieuwe site.

WebShop:

Milin is koploper als het gaat om innovatie en techniek. De nieuwe WebShop van Milin is een bestelsysteem dat met u meedenkt. Wij hebben ervoor gezorgd dat, indien u een product besteld, u gelijk ziet welke andere aanverwante producten erbij horen. Om het u nog gemakkelijker te maken, heeft de WebShop een boodschappenlijst module. Hierin kunt u een lijst met producten opslaan die u regelmatig besteld. Hierdoor kunt u uw bestellingen snel en eenvoudig plaatsen.

Wilt u precies weten hoe de WebShop werkt en wat er allemaal mogelijk is klik dan hier:

www.shop.milin.nl

Bent u klant van Milin dan kunt u een account aanvragen voor de WebShop. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar webshop@milin.nl en u ontvangt een e-mail met uw inloggegevens.

Written by