Deurpanelen Oranje Actie

De komende weken brengt Milin uit Nieuwegein u helemaal in de Oranje kampioenen roes. Want bij elke franco levering ontvangt u een gratis EK- Oranje pakket. Dat betekent dat de nog steeds actuele Voorjaarsactie DPI deurpanelen een extra kleurrijk tintje krijgt. Pak uw voordeel in kwaliteit en in prijs.

De EK Oranje kampioenen actie geldt voor alle leveringen franco huis. De komende weken kunt u elke week een keer profiteren van de EK Oranje actie. U krijgt (eenmaal per week) bij elke franco levering dit fraaie pakket gratis bijgeleverd. Het brengt u helemaal in de roes van het EK en de kampioenen van Oranje.

Voorjaarsactie
Milin houdt als importeur en leverancier een schitterende Voorjaarsactie met DPI kunststof deurpanelen. Zij leveren binnen het segment deurpanelen, in totaal vier verschillende programma’s. Twee van deze programma’s zijn door de Duitse producent speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Door vervolgens voor Milin te kiezen als importeur en leverancier krijgt de Nederlandse consument de mogelijkheid om direct te communiceren met DPI en gebruik te maken van hun onvolprezen kwaliteit in deurpanelen. Verder profiteren consumenten van de korte communicatielijnen, de eigen Nederlandse gesprekpartner en ook alle documentatie is uitgevoerd in de Nederlandse taal. Tevens brengt Milin met regelmaat speciale aanbiedingen, zoals nu tijdens deze grootse voorjaarsactie.

4 uitgebreide programma’s
De 4 verschillende deurprogramma’s van DPI zijn: Kompakt catalogus, Preego Medium, DoorDreams, Geo Metrix. Alle vier hebben ze gemeen dat ze een zeer uitgebreid scala aan keuzemogelijkheden bieden. Binnen de verschillende programma’s kan de gebruiker kiezen uit: modern, klassiek, maar ook zijn individuele keuze maken. In dat geval wordt het deurpaneel volledig naar eigen wens gerealiseerd. Ook zijn er combinaties mogelijk van kunststof in combinatie met aluminium, waardoor ze extra stevig en duurzaam zijn. Alle 4 de programma’s hebben gemeen dat ze onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn en tot 30% beter isoleren. Dat maakt de keuze voor een DPI deurpaneel extra aantrekkelijk, want door te besparen op energie verdient het paneel zich zelf terug.

Written by