Milin in de keten van kwaliteit

Tegenwoordig kiezen steeds meer eindgebruikers voor onderhoudsarme afbouwmaterialen. Maar hoe garandeer je nu de kwaliteit en hoe ga je om met toekomstige wetgevingen? VKG geeft hier antwoord op met het keurmerk voor kwaliteitsgarantie. Milin is vanaf heden een erkende VKG Keurmerk Partner. Daar zijn wij trots op!

Er zijn veel aanbieders van onderhoudsarme gevelbekleding en kozijnen. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien is het VKG keurmerk in het leven geblazen. Het VKG keurmerk staat voor kwaliteitswaarborg van alle materialen die in een kunststof kozijn worden gemonteerd. Het keurmerk bestaat al meer dan 20 jaar en alle bedrijven die met kwalitatieve producten leveren zijn hierop aangesloten.

Milin als VKG Keurmerk partner

Milin B.V. heeft als leverancier voor kozijn- en gevelafwerkingen onze duurzame afbouwmaterialen tegen de VKG ladder aangehouden en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Samen met nog een aantal eisen en adviezen vanuit de VKG, mogen wij sinds heden ons een erkende VKG Keurmerk partner noemen.

 

Bron: www.vkgkozijn.nl

Toekomstige wet Wkb

Met ingang van 2018 zal de overheid een nieuwe wet invoeren omtrent de kwaliteitswaarborgring voor de gehele bouwsector. Dit opleverdossier biedt de opdrachtgevers/eindgebruikers een groot voordeel wat betreft de zekerheid en kwaliteit van de producten en diensten. Het VKG partnerschap sluit hier perfect op aan en zal dus als bouwsteen in het algemene Wkb dossier passen.

Kortom: Wanneer een kunststof kozijn aan de richtlijnen van het VKG moet voldoen ben je bij Milin aan het juiste adres voor uiteenlopende kwalitatieve kozijnafwerkingen zoals dagkanten, vensterbanken, plint- en afwerkprofielen en gevelbekleding.

Meer weten over de richtlijnen, eisen en adviezen vanuit de VKG? Lees er hier alles over!VKG Keurmerk

Written by