Nieuw: Geborsteld gevelpaneel

Creëer een modern en aantrekkelijke uitstraling met Multitexx® gevelbekleding. Milin B.V. introduceert een nieuwe duurzame gevelbekleding genaamd Multitexx®. Met de huidige technieken kan er een geborstelde structuur nagebootst worden, hierdoor wordt er ingespeeld op de vraag en de huidige trend in de gevelbekleding branche.

Multitexx® heeft een verfijnde structuur dat ruw vuren hout nabootst. De structuur geeft het nieuwe volschuim sponningdeel een aantrekkelijke en moderne uitstraling aan woningen, vakantiehuizen, chalets en bedrijfspanden.  Ook Multitexx® gevelbekleding wordt toegepast als geventileerd gevelsysteem.

V-groef afwerking

De panelen sluiten perfect op elkaar aan en hebben een V-groef afwerking. Bij montage van Multitexx® panelen maak je geen gebruik van verbindingsprofielen of stootvoegen bij lengtes tot 14,4 meter. De panelen sluiten perfect op elkaar aan dankzij de overlap insteekverbinding dat resulteert in een strakke afwerking. Het gebouw is met Multitexx bestand tegen weer en wind.

Eenvoudige montage

Dit nieuwe sponningdeel kan zowel horizontaal, diagonaal als verticaal gemonteerd worden. Multitexx® is een gevelsysteem dat wordt bevestigd op een regelwerk. Het volschuim kunststof draagt bij aan een eenvoudige montage doordat het licht van gewicht is, gemakkelijk bewerkbaar is en eenvoudig te bevestigen is door 3 opties: schroeven, nieten of spijkers. Met de bijbehorende afwerkprofielen creëer je een aantrekkelijke en moderne uitstraling.

Kleuren

Wat naast de structuur, sluiting en manieren van montage, Multitexx® nog meer uniek maakt is het kleurenaanbod. Multitexx® is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: wit, crème, grijs, basalt grijs, groen en geheel nieuw in de markt de kleur cappuccino. Dit kleurenpallet heeft als kenmerk dat de paneelkleuren de RAL-kleuren het beste benaderen, waardoor Mulititexx® eenvoudig is te combineren met andere materialen.


Onderhoudsarm

nieuwe gevelbekledingNatuurlijke hout uitstraling maar dan met de voordelen van kunststof, wie wil dat nou niet? Kunststof is onderhoudsarm, wat betekent dat er enkel één a twee keer per jaar moet schoonmaken met een sopje om de uitstraling en eigenschappen te behouden. Kunststof zal niet gaan schimmelen, rotten of afbladderen waardoor, een renovatie of een grote onderhoudsbeurt uitgesloten wordt. Schilderen behoort tot de verleden tijd dankzij de lange levensduur en kleurvastheid van Multitexx® volschuim gevelbekleding.

Gratis kleurmonster

Overtuigd of nieuwsgierig na het lezen van deze product introductie? Op onze website hebben wij de mogelijkheid om een kleurmonster aan te vragen om het product met eigen ogen te beoordelen.

Bekijk hier de productpagina van Multitexx® voor meer informatie.

Written by