Tijd voor kunststof kozijnen

We zitten in de jaren 50, 60 en 70: het is weer vrede in Europa en de welvaart neemt toe. De wederopstanding verloopt goed en huizen worden als paddenstoelen uit de grond getrokken om aan de vraag te kunnen voldoen. De woningen die in deze tijd zijn gemaakt, zijn nu rijp om gesloopt of gerenoveerd te worden.  Het hout wat toen gebruikt werd begint nu gebreken te vertonen door nalatig onderhoud zoals schilferen, afbladderen, rotten of zelf schimmelen. Het aanbod van het renoveren van oude houten kozijnen zal de komende tijd sterk toenemen, tijd voor duurzaamheid, tijd voor kunststof kozijnen!

Biedt de klant een duurzame oplossing

Weinig onderhoud, natuurlijke uitstraling, bestand tegen externe invloeden, een langere levensduur en op lange termijn de goedkoopste oplossing, wat wil je nog meer? Met kunststof kozijnen biedt je de klant een duurzame en onderhoudsarme oplossing. De klant hoeft nooit meer te schilderen en de kozijnen moeten enkel een aantal keer per jaar schoon gemaakt worden om de prachtige uitstraling te behouden.

Door de technologische ontwikkelingen die de branche de afgelopen jaren doormaakt, zijn de kunststof kozijnen amper meer te scheiden van de houten variant. Dankzij structuren die op de kozijnen en afwerkprofielen worden toegepast, creëert men een natuurlijke hout uitstraling maar dan met kunststof eigenschappen.

Totaalpakket voor kozijnprofielen

Voor de afwerking van kunststof kozijnen moet je bij Milin B.V. zijn! Wij leveren een totaalpakket voor het afwerken van kozijnen, de binnenkant, de buitenkant en alles eromheen. Naast de onderstaande producten voor de kozijnen branche leveren wij de producten direct naar de klus.

Kozijnprofielen
Voor elk type kozijn hebben wij kunststof kozijnprofielen. Dagkantafwerkingen, plinten, afwerkprofielen, platstrippen, vouwhoeken, kamerprofielen en ga zo nog maar even door..

Bekijk het aanbod van kozijnafwerkingen

Vensterbanken
Vier soorten kunststof vensterbanken die zelfs een uitstraling van echt natuursteen kunnen nabootsen. Type A, Type B, overzet en steenlook.

Bekijk het aanbod van vensterbanken

Paneelprofielen
Speciaal voor de kozijnen industrie hebben wij een uitgebreid programma aan paneelprofielen. De panelen zijn in vele kleuren te verkrijgen en zelfs met staalversterking die voorzien zijn van het SKG keurmerk. De paneelprofielen worden veelvuldig gebruikt bij het opvullen van deuren en kozijnen.

Bekijk het aanbod van paneelprofielen

Sandwichpanelen
PVC, HPL, HPL met structuurfolie of een aluminium uitvoering, wij hebben het allemaal, direct uit voorraad leverbaar. De sandwichpanelen kunnen 1- of 2-zijdig gefolieerd zijn om aan elke vraag te kunnen voldoen. Deze panelen worden veelvuldig gebruikt bij het opvullen van kozijnen en het afwerken van gevels en dakranden.

Bekijk het aanbod van sandwichpanelen

Doe-het-zelf Sandwichpanelen
Stel je eigen sandwichpaneel samen! Op het SKS zelfklevende paneel kunnen verschillende materialen erop “geplakt” worden. Hierdoor dragen wij zorg aan de flexibiliteit en maatwerk dat je kan leveren aan klanten. De sandwichpanelen worden veelvuldig gebruikt voor het opvullen van deuren en kozijnen maar ook als gevelbekleding.

Bekijk het aanbod doe-het-zelf sandwichpaneel

Bekijk het product met een gratis kleurmonster

Voor al onze producten (behalve de afwerkprofielen) is er de mogelijkheid om een gratis kleurmonster te ontvangen om het product met eigen ogen te beoordelen. Met dit kleurmonster kunnen de klanten ook gelijk een oordeel vellen. De kleurmonsters kunnen besteld worden op elke specifieke product pagina onderaan de pagina onder het tabblad “kleuren”.

De voordelen op een rijtje:

  • 1 adres voor alle benodigde producten voor het afwerken van kozijnen
  • Snelle en adequate leveringen
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Bestand tegen externe weersomstandigheden
  • Verkrijgbaar in de gewenste kleur en structuur
  • Milieuvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Kosten besparing op de lange termijn

Written by