Kleurentrends 2012

kleurentrends milin panelen en profielen

Kiezen voor uw eigen belevingswereld

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Kleuren geven onze gemoedsrust weer en zeggen veel over hoe we ons voelen. Herfst, winter, lente, zomer. Elk seizoen laat de natuur andere kleuren zien. Zo werkt het ook met ons humeur. Lichte zonnige tinten voor als we ons goed voelen.

 Zware sombere kleuren wanneer ons leven zich in zwaar weer bevindt. Kleuren waarmee wij die sfeer en gevoelens positief kunnen beïnvloeden. Zeker wanneer het onze woning en ons interieur betreft. Milin helpt daarbij door haar wand, gevel en plafondproducten te leveren in een breed pallet van kleuren en trends.

Kiezen voor uw eigen sfeer
Leven in het nu met moderne vlotte frissen kleuren en trends. Terugduiken in de herinneringen van jaren geleden met nostalgische kleuren en klassieke trends. Iedereen maakt daarin zijn of haar eigen keuze. Milin omringt u met de sfeer waarin u graag verkeerd. Kleuren en trends krijgen binnen het assortiment van Milin dan ook steeds meer aandacht.

Iedereen is een individu
Mensen zijn allemaal individuen. Met elk zijn eigen sfeer, zijn eigen smaak en met zijn eigen karakter. Die sfeer en smaak en dat karakter laten wij tot uitdrukking komen in de kleuren die wij toepassen in en om onze woning. Kleuren en trends zijn de afgelopen jaren dan ook steeds belangrijker geworden. Waar

vroeger de kleur wit overheerste in onze woning, durven we nu veel meer van onszelf te laten zien en voor onze eigen smaak te kiezen.

Productengamma
Dat betekent dat Milin haar productassortiment en kleurengamma heeft aangepast aan al die wensen. Het brede assortiment van gevel-, plafond en wandbekleding is allemaal verkrijgbaar in een rijk scala aan trends en kleuren. Veelal uit voorraad, zeker wanneer het om moderne hedendaagse uitvoeringen gaat. Maar – bij grote orders – kan deze kleur zelfs volledig naar eigen wens en smaak worden uitgevoerd.

Milin volgt de marktontwikkelingen zeer nauwlettends om de komst van nieuwe trends en kleuren ver voor te zijn. Want de vraag van vandaag, daar dienen zij als leverancier al voorgisteren op te anticiperen. Door bezoeken te brengen aan beurzen, door intensief contact met producenten, door publicaties in de bladen en op internet, maar vooral door goed te kijken naar de ontwikkelingen in de markt, beschikken zij over een up-to-date assortiment dat volledig voldoet aan de vragen van de moderne gebruiker. Elke maand zitten de inkopers van Milin met een team van deskundigen, trendvolgers, om de tafel om adequaat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geen zorgen
Dat betekent dat de relaties van Milin zich nooit zorgen hoeven te maken dat ze niet up-to-date zijn. Want dat heeft Milin al gedaan. Door een assortiment samen te stellen dat volledig antwoord geeft op uw wensen op het gebied van kleur en trends. Laat u verrassen door de brede mogelijkheden en het zeer uitgebreide assortiment van Milin, specialisten, die in kleur en trend volledig uzelf laten zijn.

Written by