Milin bedrijfsfilm

Bedrijfsprofiel

Organisatie
Milin B.V. staat voor Miltenburg Industries en is opgericht in 2003. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 11057400. Milin B.V. is de specialist in het ontwikkelen, vermarkten, exploiteren en beheren van duurzame afbouwmaterialen. Voor nieuwbouw als voor renovatie heeft Milin B.V. een hoogwaardige oplossing.

Bedrijfsstructuur
In de Milin organisatie zijn 30 mensen actief. In de organisatie zijn verschillende afdeling, naast de directie, met ieder hun eigen manager(s); afdeling: verkoop met hieronder binnendienst, buitendienst en klantenservice – inkoop – administratie met hieronder personeelzaken – expeditie met hieronder logistiek – productontwikkeling.

Flexibiliteit
Een partnership vraagt ook om flexibiliteit. Door de grote voorraad in ons magazijn à 4.000 m2 , staat Milin garant voor een snelle en adequate levering, waarbij men een luisterend oor heeft voor spoedtransporten. “Ook beschikken wij over een afhaalbalie waar de klant elk moment van de dag zijn materialen direct kan afhalen”, aldus Miltenburg. “Maar flexibiliteit gaat verder dan het leveren van materialen. Flexibiliteit geldt ook voor de hoeveelheid af te nemen materialen. Men hoeft geen complete bundel te nemen, wanneer men minder nodig heeft.”