Dakkapel kozijn afwerking

Milin is de Nederlandse totaalleverancier als het gaat om de afwerking en kozijnvulling van kunststof kozijnen. De binnenafwerking producten van Milin zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie. Traditionele kozijn aftimmeringen zoals mdf en hout vereisen veel onderhoudt, wat tegenstrijdig is met het geplaatste onderhoudsvriendelijke kunststof kozijn. U plaatst een kunststof kozijn en wij zorgen voor gepaste aftimmering in kleur en materiaal zoals PVC en Renolit.

Soorten binnenafwerking:
– dagkanten
– stelproducten
– vouwhoeken
– z-profielen
– plinten
– vensterbanken

Milin levert een totaalconcept voor de kunststofkozijnen industrie:
Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van een kunststof kozijn. Elk renovatieproject is weer anders en er moet dan ook voor iedere afwerking een mooie oplossing komen. Ons doel is dan ook het leveren van alle randartikelen die er komen kijken voor het plaatsen van een kunststof kozijn. Milin is hierin uniek in de Europese markt.

Hierbij moet u denken aan:
– profielen
– dagkanten
– stelproducten
– vensterbanken
– sandwichpanelen
– paneelprofielen
– deurpanelen
– beslag
– gevelbekleding
– dakranden

KozijnvullingenMilin is voorraadhoudend leverancier van diverse soorten kozijnvullingen voor de kunststof kozijnen industrie. Door de toenemende vraag naar kunststof kozijnen is er ook steeds meer vraag naar verschillende soorten en kleuren. Inmiddels hebben wij meer dan 35 houtstructuur- en uni kleuren op voorraad liggen in de vorm van sandwichpanelen en paneelprofielen. Naast deze kozijnvullingen hebben wij ook een aparte afdeling DPI deurpanelen waarmee wij speciaal maatwerk leveren.

Wat hebben wij precies in kozijnvullingen?

• paneelprofielen
– glad wit en crème
– 1-zijdig Renolit folie
– 2-zijdig Renolilt folie

• deurpanelen
– dooro serie
– preego serie
– ALU PLUS 6 serie
– doordreams serie
– geomatrix serie
• sandwichpanelen
– pvc
– hpl
– aluminium
– staal
– 1-zijdig Renolit folie
– 2-zijdig Renolit folie
– zelfklevend schuim
– hpl en pvc platen