Wonderboard, een wonder op het gebied van hygiene

In de maanden september en oktober presenteert Milin haar zeer hoogwaardige hygiënische plafond- en wandbekleding Wonderboard op de beurzen: Slavakto (september)  in de Jaarbeurs in Utrecht en in oktober op de AGF Detaildagen in Houten.

Wonderboard, waarvan Milin in de maand september een volledig nieuwe website presenteert, is een wand- en plafondpaneel dat zorgt voor een optimale hygiëne in ruimtes binnen de gezondheid- en zorgsector, maar zeker ook binnen de voedingsindustrie. Het Wonderboard sandwichpaneel is opgebouwd uit twee speciale hoogwaardige hygiënische platen met een vulling van PS, XPS, PIR of PUR dit ook in combinatie met Pyropanel. In nieuwbouwprojecten biedt Wonderboard de meest ideale oplossing vanwege zijn duurzaamheid. (Dubo). Naast het hygiënisch inrichten en afwerken van nieuwe ruimten, is Wonderboard ook geschikt voor het moderniseren en renoveren van bestaande panden. Het kan direct worden verlijmd tegen oude tegelwanden. Omdat het Wonderboard slechts 2,3 mm dik is, voorkomt men ruimteverlies. Ruimten die zijn bekleed met oude verroeste sandwichpanelen, ogen in een mum van tijd weer als nieuw. In situaties waar het niet mogelijk is om gebruik te maken van een directe verlijming, wordt eerst een gewolmaniseerd houten raamwerk aangebracht om er vervolgens Wonderboard tegenaan te zetten.

Wonderboard HACCP wand- en plafond polyesterbekleding voldoet tevens aan de eisen van de VWA (Voedsel en waren Autoriteit).

Slavakto beurs

De beurs Slavakto standnummer 01.B064, waar Milin haar Wonderboard presenteert, vindt plaats op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 september 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht. De Slavakto is het grootste landelijke evenement voor de vlees- en vleeswarenbranche. Een beurs speciaal voor slagers, versspecialisten, groothandelaren en leveranciers die er een uitgebreid assortiment aan waren, producten en materialen laten zien. Milin vormt daarop een welkome aanvulling met haar Wonderboard.

Lees meer >

AGF Detail

Dat geldt ook voor de AGF Detail standnummer 339 die op 5 en 6 oktober worden gehouden in de Euretco Hallen in Houten. Net als twee jaar geleden wordt de beurs weer gecombineerd met de beurs van de kaas en delicatessen. Het thema van deze editie is: Verrassend Ondernemen. Daar voegt het Milin Wonderboard zeker een extra dimensie aan toe.

Lees meer >